Sv: Naboen til Torkil sitt grove soya protein brød
Opprinnelig lagt inn av Fjonken
Nå har jeg planer om å bake til helga.. Og da blir det detta brødet. Men har noen greie på hvor store brødformer som egner seg? Vi er to på på lavkarbo i huset og et brød vil ikke holde lenge. Så hvor store blir disse brødene? Som vanlig butikkjøpt kneip eller? Går det greit å lage storporsjoner av dette og steike 6-8 brød i slengen? Tåler deigen å stå på vent før den stekes, eller må den rett i ovnen?
Vanlige brød/formkakeformer går bra. Som formkneipp av størrelse. Husk bakepapir i formen. Kan med fordel stå en stund, men husk at deigen ikke hever særlig, så "what you see is what you get". Og å bake 6-8 brød i slengen vet jeg ikke om jeg hadde turt !
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|