Vis enkelt innlegg
Gammel 03-05-06, 17:18   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk
Question

Stevia istedetfor sukker i varmrett?

Jeg lager en rett med kjøttdeig, og har brukt ICA sine "krossade tomater" oppi. Jeg vet at man kan bruke 1-2 ts sukker oppi retten, for å balansere smaken litt - hakkede tomater kan smake litt beskt (elllernoesånt.)

Og jeg har Stevia - og jeg lurte på om hvordan det vil bli om jeg istedetfor å bruke 1-2 ts sukker, bruker 1/2 ts Stevia? (NuStevia, forresten). Hvordan blir det smaksmessig? Jeg har til nå bare brukt Stevia i smoothies, og liker smaken veldig godt.

Jeg skal ha retten i ovnen etterpå, og husker ikke helt hvordan det er med Stevia og varme. Tenkte å ha den inne i en halvtime på rundt 200 grader, men det er kanskje for mye?

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat