Vis enkelt innlegg
Gammel 16-09-04, 14:43   #5
Carbokiller
Seniormedlem
 
Carbokiller sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 793
Carbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt av

Tallene mine, tatt fra næringsmiddeltabellen, er når fiberet allerede er trukket fra. Ikke no trøst der i gården... Næringsinnhold i produkter i Norge er alltid regnet når fiberet allerede er trukket fra.
Men hvorfor bruker du så mye tørrgjær? Alene er det 90 karbohydrater. Holder ikke en pakke?

Et tips er å skaffe seg kjøkkenvekt (digital). Koster ikke mange hundre kronene. I og med at alle næringsinnhold er opplyst i gram og ikke i dl, så er det vanskelig å regne ut eksakt næringsinnhold. En digitalvekt er utrolig smart å ha, og veldig lettvint til all matlaging/baking.

Hva som skjer med karbohydratene etter at de er stekt aner jeg ikke og noen må vennligst forklare meg hvordan et brød kan, via steking, miste noe av karbohydratinnholdet.

__________________




Carbokiller er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat