Hei Marianne!
Helt enig at det trengs å gjøres noe med inndelingene... 
For det første så henger alle sammen i sammen. Det er unødvendig å skille etter dietter, da er det bedre at en heller kommenterer hva som kan gjøres anderledes, eller at en tilpasser oppskriften til sin kostplan. Den er det tross alt helt essensiellt at vi alle kjenner vår egen. 
Jeg foreslår en inndelig på proteinkilder, også en egen gruppe for snacks - som jo ikke er fullverdige måltider... 
Fisk, kjøtt, fjørkre, egg, skalldyr, soya, ost, snacks, bakst, annet?
Også kan vi ha undergrupper i dem som er litt store, som kjøtt. kjøttdeig, biff, kalv, svin, lam, vilt 
Hvorfor vil dette være bra? Jo en blir inspirert til å variere! 
Synspunkter?
(En egen gruppe for frokost er egentlig litt unødvendig synes jeg, ettersom at forkosten kan være et helt spekter med matretter, altfra biff til fiberrik med kremost )
__________________
Noe du lurer på? Sjekk FAQen."Kommunikasjon har ikke bare med offentlig transport å gjøre".
|