Vis enkelt innlegg
Gammel 24-05-06, 10:35   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: forskjellen på splenda og andre søtningsstoffer??????

Det er ikke store forksjeller på søtstoffene. I små mengder er de ikke skadelige, i store mengder er de like skadelige alle sammen - de er tross alt kjemisk fremstilt.

Karbo innhold i forhold til søtningsgrad er det heller ikke store forskjellen på.

Det er igrunnen en smakssak. Noen liker smaken på den ene - noen liker det andre. Torkil syns Splenda smakte bittert, - jeg har brukt det i mange år og kjenner ikke noen som helst ettersmak. Men bruker man for mye har vel alt en "kunstig smak".

Du må prøve deg frem, - hva kroppen din liker best og hva ganen din liker best !

Om du vil ha et naturlig søtstoff med lite karber så er vel Stevia det basolutt beste. Men det har jeg ikke smakt....


__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat