Vis enkelt innlegg
Gammel 24-05-06, 18:36   #18
jeef-micro
Seniormedlem
 
jeef-micro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2005
Hvor: opp en trapp og inn en dør
Alder: 46
Innlegg: 12.822
jeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastisk

Sv: Råtner frukt?

Opprinnelig lagt inn av Melania

Hva med en annen myte/ eller sannhet - at svin/skinke er det typen kjøtt som bruker lengst til på å fordøye - ca 3 døgn mener jeg at jeg leste et sted??? Betyr det i såfall at den ligger igjen i magesekken?

Svinekjøtt er jo det magreste kjøttet (ikke at det har så mye å si for lavkarbere) men grisen er et dyr som ikke skiller ut noen stoffer (husker ikke hvilke) gjennom nyrene, så de har en del stoffer i kjøttet sitt, som feks storfe vil kvitte seg med, og på den måten er vel svinekjøtt "mere usunt" enn storfe...

men jeg tror ikke kjøttet ligger tre døgn i magesekken nei...

__________________
.
frosketelling:14
jeef-micro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon Svar med sitat