Vis enkelt innlegg
Gammel 09-06-06, 13:48   #9
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Nam nam Fjonkebrød

Åh nei det var ikke gjær i denne, ketolyse sin altså. Men det er soyaprotein i den. Her er oppskriften:

http://forum.lavkarbo.no/showthread....ight=pizzabunn

Har brukt bakepulver, men blir det bedre med gjær altså?
Hmm egentlig bør jeg unngå mest mulig gjær pga candida, men jeg elsker jo pizzabunnen med bakepulver også. Er den TYNN nok smaker den nesten som vanlig pizzabunn. Deilig. Bare 4 gram karbo i hele greia, men det er jo med ketolysemixen som inneholder noen karber. Jeg bruker Multipower soyaprotein, som inneholder 0,1 karb.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat