Tråd: Karamell
Vis enkelt innlegg
Gammel 09-06-06, 19:11   #2
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Sv: Karamell

Hm.. tviler på at det går, jeg? Fordi sukker karamelliserer seg?

Jeg tenker på Stevia og Splenda f.eks. Stevia går nok ikke, men Splenda kan kanskje gå, da det er sukker bare "klorert"? (eller tar jeg feil ang. splenda der, kanskje?)

Hm, tror kanskje andre vet mere om dette enn meg

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat