Sv: Kostholdet om 100 år?
Jeg tror det er godt mulig for alle å leve på lavkarbo fordi at når du spiser lavkarbo så blir du raskere mett og dermed så trenger en mindre mat. Før spiste jeg tre kotteletter til middag og det gjør jeg fortsatt . Dessuten har vi overproduksjon av kjøtt i norge idag og mye ubenyttet areal.
Poteten er byttet ut med mer grønnsaker. Jeg spiser mye mer egg enn før men det er jo ingen sak å produsere mer egg. Det ville gå med mye mer hønsefór som er mel. det spiser jo ikke vi mere så det kan hønene få.
Istedenfor potet kunne vi produsere mer grønnsaker. Kornet hadde ikke trengt å bli så finmalt og dermed så hadde vi fått mer mel ut av kornet.
Melken hadde vi brukt til å lage mer hvitost av og sukkeret kunne vi ha importert som uraffinert eller som splenda.
Ja, jeg tror det er mulig at hele Norge kunne ha spist lavkarbo. Men jeg tror ikke det hadde vært mulig for hele østen å slutte å spise ris...
|