Tråd: Karri Kylling
Vis enkelt innlegg
Gammel 24-02-04, 21:05   #1
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk
Talking

Karri Kylling

4 personer1/2 kg kyllingbryst eller lårstrykker (jeg har brukt 1 pakke 750 gr kyllingbryst)

KARRISAUS:


4
ss karripasta eller karrikrydder (det blir best med karripasta/currypaste)
2
ss Soya saus
2
ss finhakket hvitløk
2
ss finhakket ingefær
2
ss tørr cherry eller risvin/sake
4
ts søtstoff (pulver)
1 ts salt
2
ts sesamolje Forvarm ovn til 250 C. Legg kyllingstykker i ildfast form.Bland alle ingredienser til sausen og bland godt med kyllingstykkene. Se etter at kyllingstykkene er godt dekket.Stek i ovenen 15 min. ta ut, snu stykkene og stek i 15 min. til.

Kyllingen kan serveres som den er, med salat, blomkålstappe (Også god kald oppkåret i biter i salater, tynnskåret i wraps/sandwich etc)

Hvis man ønsker saus tar man ut kyllingstykkene, skraper av sausen og freser den opp i formen sammen med litt kremfløte !! NAM-NAM

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat