Sv: Hvorfor så mye svinekjøtt?
Opprinnelig lagt inn av bubavon
Så vidt jeg kan huske er dette grunene til at kwasnieswiksiki ( ja du skjønner hvem) anbefaler svinekjøtt:
som dere vet er han opptatt av at man skal spise etter kroppens biokjemiske behov, og svin er veldig likt mennesker genetisk sett og biokjemisk sett, dette bruker han som argument for at vi lettere kan nyttegjøre oss av svin siden vi ligner på dem på innsiden. en annen grunn er at svin ofte er veldig fett, men det var fetere før bestefaren min klager alltid over at flesket er for magert og at ribba er tørr osv....
og for det tredje så er svinekjøtt billig.
Det var en interessant forklaring.
Jeg har spist litt bacon av og til i det siste, men det ser ikke ut til at jeg tåler det så bra - virker som det går utover huden - prikker og lett kløe i ansiktet. Synd, for det er ganske godt med egg og bacon eller omelett med bacon...
__________________
Journal
..lever du dagen i dag godt gjøres alle gårsdager til lykkelige drømmer og hver eneste morgendag blir et bilde på håp.
|