Vis enkelt innlegg
Gammel 21-06-06, 19:51   #12
Merete A
Medlem
 
Merete A sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2006
Hvor: Fredrikstad
Alder: 62
Innlegg: 283
Merete A er et fyrlysMerete A er et fyrlysMerete A er et fyrlysMerete A er et fyrlysMerete A er et fyrlysMerete A er et fyrlys

Sv: kylling halal pølser 1 karb!!!!

Opprinnelig lagt inn av Georgine

Forskjellen på Halalpølser og vanlige pølser er at dyret har blødd tomt før de bruker kjøttet, smaken er helt lik.

Oppklaring: Alle dyr tappes for blod før kjøttet kan brukes til menneskemat. Ved "vestlig" slakting tappes blodet nokså umiddelbart etter avliving av dyret, mens ved "ekte" halalslakting dør dyret av selve blodtapet.

Tips: Kjør med slaktekniv i dashbordet i bilen. Skulle du være så uheldig å kjøre på et rådyr, kan du redde søndagssteika ved å skjære over strupen på dyret og henge det opp i bakbeina. Brutal - jeg? Vel ... er gammal bondekjerring, og hjemmeslakting og jakt gjør slikt med en, hehe

__________________
Magan min ljuger ikke!
Merete A er avlogget   Min kostholdsfilosofi: * Mat * Mosjon * Mening * (Lavkarbo - inspirert av Skaldeman og etterhvert flere ...) Svar med sitat