Vis enkelt innlegg
Gammel 26-06-06, 20:49   #14
themonk
Medlem
 
themonk sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Follo
Alder: 43
Innlegg: 1.087
themonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressursthemonk er en virkelig god ressurs

Sv: Man kjenner om kjøttet har bakterier ikke sant?

Restemat bør unngås i så stor grad som mulig. Særlig hvis det er mer enn én dag gammelt. Når man steker mat dreper man bakteriene... men det er visse unntak. Listeria er en sykdomsfremkallende bakterie som liker seg godt ved stekevarme. Mat som varmes opp flere ganger, eller står og putrer på svak varme over lengre tid er ikke dumt å unngå.

Listeria er forresten den bakterien som gjør at all mat blir dårlig til slutt, selv om den ligger i kjøleskap. Kjøleskapet bremser imidlertid bakterieveksten ganske så bra. Men seks dager for mat som allerede er stekt er ikke bra.

__________________
Power over others is weakness in disguise. True power lies within.
- Eckhart Tolle
themonk er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Personlig tilpasset lavkarbo for optimal helse. Fokus på hel, naturlig og næringsrik mat. Svar med sitat