Sv: Her skjer det fint lite!
Prøv enten brødoppskriften min eller prinsessebrødet. Min oppskrift heter Solabrødet og ligger under den store brødlenken på oppskriftsforum. Og husk en ting at i starten smaker det meste av lavkarbobaksten noe rart og for enkelte vemmelig. Men etter en stund vender man seg til det og kan ikke tenke å spise noe annet. Jeg prøvde meg med noen Sabla Sabeltannskiver i helgen,altså vanlig kneipbrød, og det smakte rart etter 4 måneder på lavkarbo. Smaken endrer seg jo lengre du har spist lavkarbomat. Søte ting blir ekstremt søtt etter en stund. Test deg sjøl med en Atkinssjokkis nå og om 2 måneder, så vil du forstå hva jeg mener.. Og sånn er det med det meste av maten. Ting du før syntes smakte lite godt og var lite spennende smaksmessig, blir om en stund skikkelig digg.. Tro meg.. !
|