Sv: Bakemiks
Hei
Pizzabunn kan man kun lage helt perfekt med durumhvete.!!!
Med bakemiks er timing løsningen. Blir den forstekt for lite blir den som en klut, stekes den for mye blir den hard. Sån passe stekt er den spiselig.
Kjenn med en finger om den kan "bære" fyllet. For ekstra tørr bunn kan man forsteike bunnen først, deretter ha på tacosaus, så steike2 min for å tørke opp sausen litt før man kommer osten på.
Jeg bruker en langpanne, forsteker bunnen, hiver ut et lite glass tacosaus ( den med mindst KH) og legger ost oppå, DERETTER resten av fyllet ( ikke fyll under ost, det avgir væske som må trekke ned i bunnen når det ikke kan trekke opp gjennom osten.
Pizzabunn er nok noe av det vanskeligste å få til med godt resultat.
Lykke til
Vennlig Hilsen
Torkil
Sist redigert av Torkil : 07-07-06 kl 08:10.
|