Vis enkelt innlegg
Gammel 25-07-06, 14:55   #6
BiggestLooser
Medlem
 
BiggestLooser sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2006
Hvor: Canada, tidligere Arendal.
Alder: 61
Innlegg: 130
BiggestLooser har en fantastisk aura rundt segBiggestLooser har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Min vei mot bedre helse.

Takk for kommentar til Bimmer. Det varmer. Jeg har faatt overfort bilder fra min hjemmePC til jobbPC'en og skal legge ut noen bilder fra aarets Pow Wow.

Jeg fikk endelig tak i oyeklinikken i Thunder Bay og fikk forandret timen. Tilfeldigvis er min nye oyelege den samme oyelegen som mannen min har. Vi fikk forst time samme dag rett etter hverandre, men jeg kom paa at vi begge vil faa oyedraaper som utvider pupillene og vi vil vaere ganske "lyssky" og slett ikke i stand til aa kjore bil etterpaa. Jeg gjorde de oppmerksom paa dette og ba om time paa hver vaar dag. Han fikk torsdag 31. august og jeg fikk fredag 1. september. Vi kan vaere hverandres sjaafor etter oyelegetimen. Jeg skal forst kun ha en vurdering for jeg blir satt paa venteliste for laserbehandling.

Maten i dag:
Frokost: Havregrot kokt av 40 gram store havregryn med 50/50 skummet melk og vann. Tilsatt 1 ss rosiner og litt valnotter.
7,5 dl skummet melk fordelt utover dagen til groten og kaffe.

Mellommaaltider: 100 g. x 2 Danone Silhouette 0% yogurt (sotet med sucralose) med skivede mandler.

Lunsj: 1 sk Pumpernickel brod med 2 skiver Rokt Kalkunbryst og litt sennep. Kaffe.

Middag: Shepherd's Pie (kjottdeig brunet med lok, gronnsaker og spesiell krydderblanding med et lokk av hj. laget potetmos) og stekt i ovn. Potetmosen er ikke lav GI her, men det blir ikke mer enn tilsvarende en kvart potet. Dette potetmos lokket kan erstattes med blomkaalmos lokk, men gubben hater blomkaal.

Kveldsmat: 1 kokt egg. En liten boks (85 gr) Clover Leaf Flaked Light Tuna w/Sundried Tomatoes and Basil (de var paa salg og jeg kjopte forskjellig varianter). Inneholder noe sojaolje og har kun 2 karber pr boks.

Jeg tar frem "Naturlig Slank" boken min med jevne mellomrom. Det er en 2001 utgave og det er sikkert noe som er oppdatert siden. Jeg besoker siden til dr. Lindberg ogsaa og ser at han naa ogsaa snakker om glykemisk belastning (GB). Glykemisk indeks (GI) er basert paa hvor raskt 50 gram karbo i en bestemt matvare suges opp av kroppen vaar og oker blodsukkeret, mens GB er basert paa hvor mye og hvor raskt en bestemt porsjon av en matvare faar blodsukkeret til aa gaa opp. Det er iallefall slik jeg forstaar det (vennligst korriger meg hvis jeg ikke har faatt det riktig).

Jeg har kun gjort minimale forandringer fra hva mitt kosthold bestod av tidligere. Og jeg oppfatter ikke Lindberg eller lav GI/GB kosthold som lavkarbo, men heller mer karbokontrollert og annerledes karbo om du vil. Vel, det faar avslutte dagens betraktninger.

Vedlagte miniatyrbilder
Klikk bildet for større versjon

Navn:	   100_1082.JPG
Visninger: 236
Størrelse: 86,0 KB
ID:	   2413  Klikk bildet for større versjon

Navn:	   100_1031.JPG
Visninger: 200
Størrelse: 68,4 KB
ID:	   2414  Klikk bildet for større versjon

Navn:	   100_1076.JPG
Visninger: 219
Størrelse: 84,9 KB
ID:	   2415  

__________________
Starta livsstilsomlegging Januar 2003.






Sist redigert av BiggestLooser : 25-07-06 kl 19:41.
BiggestLooser er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lav glykemisk belastning. Svar med sitat