Drøssevis med spørsmål fra nybegynneren Eno
Nedenfor er min handleliste. Er det noe der en nybegynner ikke bør spise? Hva f.eks med tomat? Ser noen steder at man sammenligner Ketolysekuren med Atkins induksjon. Er det noen ting man bør styre unna nå? Evnt hvor lenge? F.eks nøtter, avocado, majones...
Har også et par andre spørsmål. Forsøkte å søke opp her på lavkarbo, men noen som vet hvor mange karber det er i lodderogn? Hva med rekerogn? Sildakongen?
Er det noen som vet om hva dextrose er? Det er i serranoskinke.
Gud, jeg ELSKER dette forumet, har lest og lest og lest. Jeg er imponert over den kunnskapen mange av dere sitter på!
Kjøtt og egg
grønnsaker
tørrvare
Parmaskinke
Salat-rapid
Seltin
Kylling
Tomat
Rapsolje
Kyllingvinger
Agurk
Kruskakli
Lam
Blomkål
Bakepulver
Oksekjøtt, mørbrad – indrefilet
Sellerirot
Hasselnøtter
Kjøttdeig
Sjalottløk
Tomatpure
Roastbeef
Paprika
Aspik
Bacon
Sitron
Gelatin
Skinke på boks
Squash
Linfrø
Sommerskinke
Aubergine
Valnøtter
Spekemat
Avocado
tomatpure
Reinskav
Oliven
Egg
Champignon
Kantarell
Asparges
sikorisalat
ruccola
hvitløk
Meieriprodukter
sjømat
Krydder
Oster: cottage cheese, feta, jarlsberg, brie, ridder, port salut, gorgonzola, norvegia
Reker
Timian
Sæterrømme
Røket ørret
Muskatnøtt
Meierismør
Sildakongen
Basilikum
Matfløte
Rosmarin
Kesam mager
dill
Svært takknemlig hilsen fra
__________________
Eno
|