Vis enkelt innlegg
Gammel 01-08-06, 11:44   #22
Fjonken
Seniormedlem
 
Fjonken sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2006
Hvor: Sola
Alder: 59
Innlegg: 4.132
Fjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressursFjonken er en virkelig god ressurs

Sv: Drøssevis med spørsmål fra nybegynneren Eno

Opprinnelig lagt inn av Iset

Hvor kommer karbene fra da? Mattilsynet sier jo at kjøttdeig er rent kjøtt bare med litt mer fett enn karbonadedeig, men det kan vel ikke stemme, for rent fett inneholder jo ikke karber?

Som sagt litt stivelse i de fleste kjøttdeiger. Men det er sjelden oppgitt på pakka og siden det er under 1 g karber pr 100 g kjøttdeig så gidder ikke produsentene å oppgi det heller. Samma sak som med brus vett du..

Jeg har vært i slakteri og sett kjøttdeigproduksjon. Der tilsettes litt krydder og litt potetmel..

__________________
Fjonken
Æresmedlem av morovirusforeningen
Medlem av fredagsklubben
Medlem av piskeklubben




Opp i vekt etter ferien.. 28.07.06 : 83,6 kg
Fjonkens vekt 04.08.06 : 83,4 kg
Fjonkens vekt 11.08.06 : 83,2 kg
Fjonkens vekt 18.08.06 : 84,1 kg
Fjonkens vekt 25.08.06 : 83,2 kg
Fjonkens vekt 01.09.06 : 82,4 kg
Fjonkens vekt 21.09.06 : 80,5 kg
Fjonken er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat