Vis enkelt innlegg
Gammel 01-08-06, 12:19   #24
Torkil
Seniormedlem
 
Torkil sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Arendal
Alder: 67
Innlegg: 1.714
Torkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastisk

Sv: Drøssevis med spørsmål fra nybegynneren Eno

Opprinnelig lagt inn av themonk

Nettopp! Nam...

Jeg var faktisk ikke klar over at de tilsatte potetmel i kjøttdeig. Nå vet jeg det også. Det er jo ikke akkurat de helt store mengdene men... Er sjelden jeg spiser mer enn 100g i en sleng.

Hei
Kjøttdeig er egentlig kvernet kjøtt. Det kan være tilsatt vann og salt men ikke potetmel. Farse er et blandingsprodukt som kan inneholde potetmel eller annen stivelse. Normalt er grensen 6 gram pr 00 gram frse. Det samme gjelder de fleste pølser, men les varedeklarasjonen da det varierer fra pølse til pølse.

Spis blott "Dansk hakkebiff" så ofte du har lyst.

Lykke til med ketolysekuren
Vennlig Hilsen
Torkil

Torkil er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat