Vis enkelt innlegg
Gammel 03-08-06, 11:35   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Nybegynnern igjen..

Det blir vanskelig å regne slik, for en del av fuktigheten i fløten fordamper jo under steking/smelting - og karbene ligger jo stort sett igjen. Jeg pleier å regne karber på all fløten jeg har oppi og dele på to om vi er to som spiser, - eller om jeg ikke bruker mye av sausen - gjerne på tre eller fire. Det er ikke så mange karber det dreier seg om uansett... Ikke heng deg opp i det du, det blir bare stress !

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat