Vis enkelt innlegg
Gammel 09-08-06, 14:11   #1
Trolljenta
Seniormedlem
 
Trolljenta sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2005
Hvor: Bergen
Alder: 43
Innlegg: 2.146
Trolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt avTrolljenta har veldig mye å være stolt av

gratinert blomkål/broccoli-form

Slenger inn denne som jeg skal ha til middag i dag, inspirert av Fedon sin gratinerte blomkål.


1 blomkålhode og 1 bunt brokkoli deles i buketter og kokes. La vannet renne av og legg bukettene i en ildfast form. Del opp en skinkeboks i små terninger og dryss over bukettene i formen.

Rør sammen:
En kartong matfløte
1 - 1,5 ss dijonsennep
ca. 1 dl revet ost
0,5-1 ts karri
Et dryss kebabkrydder eller spisskummen


Blandingen helles over bukettene i formen. Dryss over ytterligere ca 1 dl revet ost (eller mer hvis du er glad i ost). Gratiner ved 225 grader i ca 10 min eller til osten er gyllenbrun.

__________________
Min lavkarbo blogg

Sist redigert av Trolljenta : 09-08-06 kl 17:55.
Trolljenta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat