Tråd: Ketsjup
Vis enkelt innlegg
Gammel 03-10-04, 19:15   #1
Sandrine
Medlem
 
Sandrine sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Innlegg: 52
Sandrine er en juvelSandrine er en juvelSandrine er en juvel

Ketsjup

1 boks skinnfrie tomater (400g)

2 ts 35 % eddik

1 ts flytende Natreen

½ ts løkpulver

½ ts salt

1 krm nellik

1 krm allehånde

1 krm kanel

1 krm hvitløkpulver



Bruk stavmikser på blandingen og kok ned til ketsjupkonsistens (ca 30-60 min). For de som vil ha en finere konsistens kjøres ketsjupen i hurtigmikser når den er ferdig.

Det går helt fint å lage større posjon og fryse ned det som ikke skal brukes i løpet av noen dager.

__________________
Discipline is remembering what you really want...
Sandrine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins - vedlikehold Svar med sitat