Vis enkelt innlegg
Gammel 19-08-06, 03:39   #1
Karin
Seniormedlem
 
Karin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
Karin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressurs

Karins Sigøyner-koteletter

Det er ikke så mye kotelettene, som det man gjør med dem. . .

Men altså:

4 svinekoteletter (eller nakke, om du foretrekker)

Vi skar ut beinet i dag. Men det var i dag.

Surr følgende i en gryte i litt smør og litt olivenolje:

En halv løk (ganske stor) i tynne strimler på langs
1/2 rød paprika, ditto
og 1/2 grønn
og 1/2 gul

Like mye av hver. Surr i gryte til mykt. Ha på MYE paprikapulver, litt chilipulver/flak, litt salt og pepper, og en boks hakkede tomater med chili. (Evt en vanlig, og tilsett chili selv) Deretter en ss tomatpuré.

Brun kotelettene godt, ha i gryten. Dryss på salt, pepper, paprika. Som sagt, MYE paprika. En anelse karry - viktig for den totale smaken! Kok ut stekepannen med litt vann og hell over. Alt i gryten med løk og paprika, kok en halv time eller evt mer. Kanskje litt worchestersaus, smak ellers til. Tilbehør: Blomkål, eller brokkoli, eller blomkålris, hva vet jeg. . . De andre fikk i alle fall ris.

__________________
Karin

Karin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse Svar med sitat