Og hva med de minste??
Hei!
Ganske fersk her inne men "gammel" i matgamet...
Jeg har to barn på 2 og 5 år. Synes selv jeg gir dem sunne alternativer til det synlige, opplagte sukkeret, men sliter innemellom.
De er jo, som alle barn, glade i pannekaker, pølse og is. Og kresne på middagsmat. De er glade i rå grønnsaker da og får masse av dette til alle måltider og mellommat. Noen som har tips?
Jeg er daglig leder i en barnehage og har gjort mye med kostholdet til barna der. Men jeg kommer ikke unna brødlunsjen. Den er billigst og krever minst ressurser i form av utstyr og personale (dessverre er dette en viktig faktor i barnehageverden) Barn her er også kresne og vil ikke ha brød med synlig korn eller mørkt brød. Tips?
Må nevne at jeg har innført totalt kakefri bursdager i barnehagen og grønnsaksbuffet tilgjengelig mellom 9-15 hver dag.
__________________
Therese1972
|