Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-06, 10:44   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Analoge oster.

Palmeolje i seg sjøl er OK den, den inneholder mye mettet, varmestabilt fett. Den er helt grei å bruke til bl.a frityrsteking fordi den tåler høy varme uten å bli ødelagt. Og den er OK tilsatt i produkter med lang holdarhet. Det er mettet fett ja, men IKKE transfett - for de som har skjønt forskjellen ! Det er ikke alt mettet fett som er skadelig - det er det bare transfettet som er.

Palmeolje kan m.a.o. sammenlignes med cocosa - mettet fett som tåler varme godt, men som ikke er transfett.....

Men er man redd for alt mettet fett ....... ja da bør man jo ligge unna....


__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat