Vis enkelt innlegg
Gammel 05-10-04, 22:18   #8
ilrilin
Nytt Medlem
 
ilrilin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Alder: 56
Innlegg: 3
ilrilin er på en erverdig vei
Exclamation

Ketosen kan merkes på ånden. Man kan få en slags limlukt (trelim) av munnen. Dette av ketonene som skilles ut. Synes ikke det er rart at noen synes det kan merkes på lukten av urinen også.

Jeg tror ketose som et fenomen er litt oppskrytt i Atkins bøkene. En lege jeg snakket med sa at ketose ganske enkelt var et resultat av fettforbrenning, og en helt normal bivirkning av slanking. Atkins fremmer bare ketosen ved å gi kroppen nesten bare fett å forbrenne.

Opprinnelig lagt inn av dingpot

Jeg sitter enda og venter på atkins bokpakken jeg bestillte, og regner med at jeg kommer til å få svar på en del spørsmål når jeg får bøkene, og antakelig får jeg enda flere nye spørsmål. Det jeg lurer på nå, er om man kan kjenne på kroppen at man er i ketose? Føler man en forandring? Eller går dagene videre uten at man kjenner en forskjell, og man er NØDT til å måle ketonverdiene?

Mange prøver å diskutere MOT lavkarbodietter, og da spesielt atkins (jeg trenger vel ikke fortelle DERE det! hehe!), og de fleste nevner at de ikke vil gå på lavkarbo pga den "fæle ketosen"! tror egentlig ikke de vet hva de prater om, men kan ikke unngå å lure på om man virkelig kjenner ketosen. Blir man slapp, sløv, trett og dårlig?

Dere må unnskylde min uvitenhet Har mye å lære (og mye å lese). Da er det vel greit å kunne spørre noen som faktisk har følt det på kroppen, og ikke lese side opp og side ned om mennesker som ikke engang har gjennonført dietten selv

ilrilin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins light Svar med sitat