Sv: MCT-olje vs. Udo`s Choice
Linfrøolje:
Kaldpresset linfrøolje er særlig rik på livsviktige Omega- 3 fettsyrer(alfa linolensyre). Linfrøene presses uten bruk av kjemikalier eller varme, og frøenes spesielle egenskaper videreføres til oljen. Oljen er ideell til bruk i salater og kan også brukes i bakverk, eller som et kosttilskudd. Anbefales ikke til steking. Må oppbevare si kjøleskap etter at den er åpnet.
Rapsolje:
Den beste rapsoljen er en kaldpresset ren naturlig olje, fremstilt av økologisk dyrket raps. Oljen inneholder blant annet de livsviktige fettsyrene Omega- 3 og – 6 i et ideelt forhold og har en mild og god smak. Oljen er ideell ved tilberedning av kalde og varme retter f.eks salater, bakverk og marinader. Oljen kan også brukes til steking. Oljen oppbevares i romtemperatur etter åpning og bør skjermes for sterkt sollys.
Udos Choice:
Er et kost tilskudd. Inneholder ferskpressede oljer fra hele 9 typer økologiske plantefrø, og dekker kroppens totale behov for fettsyrene Omega 3 + 6 + 9. Brukes som kosttilskudd og salater etc. Egner seg ikke til steking. Oppbevares i kjøleskap.
MCT olje:
er kort forklart den aktive ingrediensen i kokosolje som er trukket ut. Det er et kost tilskudd. Og er en fin måte å få i seg nok fett om en har fettfobli. Hvordan du får den i deg velger du selv, men den bør ikke tas på tom mage. 1 ts er altor lite til at det er noen fordel. Man bør trappe raskt opp og ta minst 2 ss pr dag om det skal være noe vits i. Den smaker ikke noe som helst, har ingen farge og kan blandes i hva som helst. Den kan IKKE brukes til steking ! (Etter min mening og erfaring funker den ikke optimalt - der bruker man Cocosa Pure isteden). Oppbevares i kjøleskap.
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Sist redigert av Nille : 19-09-06 kl 20:06.
Årsak: presisering
|