Vis enkelt innlegg
Gammel 07-10-04, 16:43   #8
Karin
Seniormedlem
 
Karin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
Karin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressurs

Det er masse godt man kan gjøre med grønnsaker, som Iset så godt får fram...

Hos meg går det oftest i blomkål og/eller brokkoli i ymse varianter, fordi det er litt "mat" i dem. Ellers blir det også ofte en god salat. I sommer fråtset jeg i nykål. Her om dagen da vi hadde svinestek, lagde jeg surkål med Splenda, den ble kjempegod.
Jeg har også laget "potetsalat" av blomkål, den ble helt flott.
Av og til når jeg har "bare" enkel kokt brokkoli eller blomkål, legger jeg litt kryddersmør på toppen for en litt annerledes smak.

Karin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse Svar med sitat