Vis enkelt innlegg
Gammel 23-09-06, 14:52   #1
firth
Gjest
 
Innlegg: n/a

I stedet for lasagne

...lager jeg dette:

1kg familiedeig stekes på sterk varme, ca 250gr om gangen.
1 pakke "Cevapcici"krydder fra Santa Maria has på, med ca en halv dl vann.
1 boks Tine pizzaost "4 oster" has over, og alt gratineres under grill i ovn på ca 250grader til osten er "perfekt";-)

Jeg har first price salsa og Gourmetrømme (39%fett) oppå, og en god gresk salat ved siden av (tomater, grønne og svarte oliven, litt fetaost og litt grønn salat (jeg bruker ofte arugula/rucola).

Det blir VELDIG godt. Det funker også utmerket å bruke vanlig Tine pizzaost eller rive ekstra vellagret norvegia over, men Pizzaost "4 oster" blir bedre når man tar det i mikroovn på jobben dagen etter. Og dagen etter der. Og kanskje på kvelden dagen etter der. 1kg kjøttdeig og en stor salatbolle blir jo en del mat

  Svar med sitat