Har aldri prøvd å lage isen. Men noen venner i annet forum sa de måtte bruke ismaskin eller røre veldig ofte for å få den fin. Alle ingrediensder bør ha samme temperatur.
Jeg vet at vaniljeekstrakt er flytende på flasker (ikke vanilje essens) og at det selges i mange "utenlandske" butikker. Fikk tak i min hos en kjøpmann som importerer mye amerikanske varer på grunn av oljekundene han har. (Middelthon i Stavanger) Kanksje Lorentzen i Oslo har ??
Du skal ikke behøve å bruke søtningsmiddel i pakker, det betyr bare at det er pulver. Prøv med Natreen, det har funket i de oppskriftene jeg har prøvd....
(Sendte innholdsfortegnelsen på Natreen til Atkins Support og fikk svar at det var OK å bruke istenden for Splenda). Stevia er Ok også, men kan gi lakris bismak sies det (ref Arkins.com).
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|