Sv: Creme Brulee (lavkarbo)
Nå står Creme Bruleen i kjøleskapet med plastfolie på.
Noen erfaringer:
Sil fløten eller ferdig masse før det helles i former. Da jeg tok ut vaniljestangen var det rester av den - i form av små "tråder" - igjen i fløten. Det så ulekkert ut.
Prøvsmakte når jeg helt oppi. Smakte hakket for søtt etter min mening, men jeg er jo søt-avvent ! Skal høre hva gjestene sier i morgen.
Jeg lot de stå i 125 grader i først 40 minutter. Da var de litt for løse. Lot de stå i ca. 10 min til. Da ble de passe. Når de kjølnet stivnet de litt til og ble slik creme brulee skal være.
Nå skal de stå i minst 8 timer før de serveres. Mine skal stå til i morgen ettermiddag......
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|