Vis enkelt innlegg
Gammel 11-11-06, 16:19   #3
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Creme Brulee (lavkarbo)

Nå står Creme Bruleen i kjøleskapet med plastfolie på.
Noen erfaringer:

Sil fløten eller ferdig masse før det helles i former. Da jeg tok ut vaniljestangen var det rester av den - i form av små "tråder" - igjen i fløten. Det så ulekkert ut.

Prøvsmakte når jeg helt oppi. Smakte hakket for søtt etter min mening, men jeg er jo søt-avvent ! Skal høre hva gjestene sier i morgen.

Jeg lot de stå i 125 grader i først 40 minutter. Da var de litt for løse. Lot de stå i ca. 10 min til. Da ble de passe. Når de kjølnet stivnet de litt til og ble slik creme brulee skal være.

Nå skal de stå i minst 8 timer før de serveres. Mine skal stå til i morgen ettermiddag......

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat