Sv: Spenstig saus?
Til pensling:
3 ss chilisaus
1 ts dijon sennep
1 ts vineddik
1 ts worchestershiresaus
1 ss olje
litt kvernet pepper og salt
Gul paprikasaus:
450 g gul paprika
2 finhakket sjalottløk
1/2 båt hvitløk
litt revet, frisk ingefær
2 ss smør
salt og pepper
1 laurbærblad
1 ss hakket timian
4 cl søt hvitvin
2 dl buljong
Gul paprikasaus:
Stek finhakket sjalottløk, ingefær og hvitløk i en panne med smør til det er mykt. Tilsett hakket paprika, timian og laurbærblad. Ha i vin og buljong, og la alt koke på svak varme til paprikaen er myk. Bruk en stavmikser eller hurtigmikser og kjør sausen glatt. Sil den om nødvendig. Smak til med salt og pepper.
__________________
-lig hilsen Guro
|