Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-06, 08:06   #1
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

..."Hvorav sukkertarter"

hei! jeg følger ingen konkret diett, men mer et generelt lavkarboopplegg.
men det er et par ting jeg er usikker på, og som jeg ønsker faktaopplysning om.
jeg spiser gjerne rugknekkebrød, da særlig rug sprø til frokost. dette inneholder en del karber, men de veier lite disse knekkebrøda, og holder da 6g karber hver. men! på pakka står det da også "hvorav sukkerarter 0,1g". hva vil dette si?
og en annen ting, som forsåvidt er det samme. jeg har i flere år brukt bulgur i stedet for ris, ikke av noen sunne årsaker, men det smaker rett og slett bedre. det fåes så vidt jeg vet bare på innvandrerbutikker, så det er ikke alltid like lett å vite hva det inneholder. samboeren min påstår at det er laga av speltkorn, men jeg har også sett det omtalt som hvetekorn. der står det også at en standard porsjon innholder 13g karbo, men hvorav 0,1g er sukkerarter.

kan noen hjelpe meg med å forstå dette? har det noe med glykemisk indeks å gjøre? inntil jeg finner et alternativ, så kommer jeg til å spise to knekkebrød om dagen, men bulguren, den holder jeg meg mest unna så lenge i alle fall...!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat