Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-06, 13:03   #11
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: ..."Hvorav sukkertarter"

Opprinnelig lagt inn av Lemen, her.

Men hva med å lage "jukseris" av blomkål da Jorun? Det er det enda mindre karber i, og smaker kjempegodt!

ja! har tenkt å prøve det, men ikke kommet så langt enda.
men det er som regel når man skal ut og spise at dette er en issue... men om jeg velger å synde litt i egenskap av at vi sjelden tar oss råd til å spise ute, så blir det gjerne dolma på kafé sara eller habibi (eller fylte vinblader på norsk) som har en del bulgur i retten, men også masse grønnsaker, tomater og yoghurt-dressing, så synes jeg det ikke er så ille.
men jeg skal definitivt prøve den jukserisen. jeg har saksa den inn i kokeboka mi!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat