Fedons konfektkake
Fedons konfektkake
(denne konfektkaken kan man lage til jul dersom man ikke har whiskey i huset )
1 pk. Dr. Lindbergs sjokoladekake-miks
1 dl appelsinjuice
1 dl kesam 8 %
1 dl rapsolje
2 ss hakkede mandler
2 ss hakket 70 % sjokolade (eller 85-90 %)
2 ss tørkede hakkede aprikoser
Sett ovnen på 170 grader.
1. Lag kaken etter fremgangsmåten på pakken, men bytt vann med appelsinjuice og kesam. Tilsett mandler, sjokolade og aprikos. Ha i en springform på ca. 22 cm i diameter og stek på midterste rille ved 170 grader i ca. 40 min. Avkjøles på rist.
2. Lag glasuren i pakken og pynt med mandler og aprikosbiter på toppen.
Hvordan flytter jeg denne og legger den som en egen oppskrift?
__________________
Marianne
I expand my life to include the possibilities of miracles!
Sist redigert av Marianne : 17-10-04 kl 11:51.
Årsak: Denne skulle vært lagt som egen oppskrift
|