Opprinnelig lagt inn av Anne
Vi skal ha kylling Cordon Blue på Annes vis Kyllingfileet nesten delt i to. Så legger jeg to skiver med seranoskinke og sveitserost inni. Vendes i soyamel, så i pisket egg for deretter å rulles i (egentlig kavringstrø) men tror det går med å knuse Lindbergs müsli litt bedre eller ikke knuse...skal prøve. Serveres med salat og broccoli ved siden av. Saus; ostesaus eller bearnaise el lign.(Skal tenke på det i 20 min)
Ha en koselig kveld.
Må bare legge til noe her...... Jeg vendte kyllingfileene i knuste soyaflak tilslutt. Fungerte kjempefint og det var et knallgodt måltid
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
|