Vis enkelt innlegg
Gammel 22-11-06, 22:37   #4
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Lavkarbokurer - forskjell?

Opprinnelig lagt inn av Aqua, her.

Ja da har jeg skjønt det rett
Men, 70-80 % fett, hvordan klarer man å spise det uten å føle seg for "tung i magen" eller kabba som de sier nord på? Synes det høres veldig mye ut jeg da.


Det er ikke 70-80 % av maten som er fett. Det er snakk om 70-80 % av kaloriene, dvs. energiprosent.

Og det er ikke vanskelig i det hele tatt. Med en fettkilde i/til alle måltider går det flott. Smør/olje til steking, på salat, over grønnsaker, kremfløte, rømme eller creme fraiche her og der - som saus til kjøtt fisk. Og om det kniper er der bare ta en skjei MCT eller Coc
osa.....

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat