Vis enkelt innlegg
Gammel 08-12-06, 08:34   #4
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

Sv: Hjemmelaget Leverpostei.

Mammas leverpostei


· 1 kg svinelever
renses og vaskes
· 280 gr svinekjøtt
· og 400 gr spekk,
· eller hønsekjøtt
· eller flesk
· 8 ansjosfileter (og sausen)
· 80 gr løk
Alt males 2 ganger

Hvit saus:
· 120 gr margarin
· 160 gr mel
· 1 l melk
· 6 ts salt (ikke ved salt flesk)
· 4/3 ts pepper
· 2/3 ts salt

· 4 halv piskede egg

Alt blandes og fylles i dobbelt smurte aluminiumsformer. Stekes i vannbad på 200°C i 1,5 – 2 timer. Dekk med smurt papir fra starte av.

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat