Fedonistens makroneller
I London i november kjøpte jeg en 'bar' på en helsekostbutikk, og den var så god at jeg tenkte jeg kunne prøve å lage en variant selv hjemme. *optimisme og selvtillit på topp*
Første forsøk gjorde jeg i går:
3 eggehviter
1 dl Splenda
50 g kokosmasse
100 g grovhakkede mandler og walnøtter
50 g hakkede aprikoser
20 g havregryn
Pisket eggehvitene stive og hadde i Splenda. Blandet i resten med slikkepotten. Satte topper på bakepapir (testet noen i muffinsformer også - for å teste) og stekte de i ca. 8-10 minutter ved 175 grader midt i ovnen.
Jeg liker smaken veldig godt. Ikke kvalmende søte. Etter en natt i boks har de 'satt seg' litt bedre også, så nå er de mer sammenhengende.... Skal prøve meg på å øke til 4 eggehviter neste gang.
Prøv hvis du vil 
__________________
Etter en rask titt i speilet ser jeg at jeg har kropp som en gud!!
Riktignok en Buddah, men likevel en gud...
|