I begynnelsen er det viktig at du "gjør deg kjent med" matvarene. Og som Karin sier så er det vikig å veie iallefall grønnsakene - slik at du har en peiling på hvor mye karber du får i deg. Veldig vanskelig når du kommer til vedvarende og skal øke med 5 karber pr uke . om du ikke vet hva 5 karber betyr ! Det er noe Atkins selv poengterer i boka (iallefall den engelske).
Personlig har jeg fulgt boka til punkt og prikke og veid alt. Men jeg har problem med å ta av og er nødt til å holde øye med alt.
Du må finne den metoden som passer best for deg. Om du ikke veier og ikke har noe problem med å ta av - ja, da er det jo greitt. Min erfaring er at mange begynner å veie først når vekttapet stopper opp - og oppdager hvor mye man egentlig har spist
Prøv deg frem du - så finner du nok hva som passer deg best
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|