Vis enkelt innlegg
Gammel 30-12-06, 04:32   #4
Karin
Seniormedlem
 
Karin sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
Karin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressursKarin er en virkelig god ressurs

Sv: MHMs dessertpannekake

Den kombinasjonen har jeg aldri hørt om! Hadde det vært brunost kunne jeg skjønt det, den brukte de i Sfinx-konfekt før (men bare den fra Balsfjord meieri), og kanskje ennå for alt jeg vet. I Japan deler de opp norsk geitost (brun) i biter og selger som konfekt. Men jeg hadde en farfar som stekte fårepølse på panne - det er godt det! Og lagde varme ostesmørbrød med BRUNOST. Med jordbærsyltetøy på.

Men HVIT (eller gul da?) ost og sjokolade....?????

Må kanskje prøves? Hmmm. . .

__________________
Karin

Karin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse Svar med sitat