Vis enkelt innlegg
Gammel 17-01-07, 09:24   #1
Siljevanilje
Seniormedlem
 
Siljevanilje sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2005
Hvor: Stavanger - the oil capital
Alder: 39
Innlegg: 3.156
Siljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt liktSiljevanilje er veldig godt likt

sprm ang lindbergstart

jeg har jo gaatt paa ketolyse, skal vi se, siden mars i fjor.
og er blitt veldig gla i den maten jeg spiser. men har innsett at jeg kan ikke spise ketolyse mat for resten av livet. digger aa ha floete saus til enhver middag. og pisket krem med baer til dessert.

har kjopt boka og lest denne godt. men har allikevel noen sprm ang denne overgangen, hvor mange karber ca ligger man paa, og prosentvis naeringsfordeling. fett, karber og prottis.

jeg tror jeg kommer til aa savne fettet. hvordan gjoer jeg det da? kan jeg gaa ned litt karberne for aa saa heller oeke litt paa fette?

de to forste manedene tenkte jeg ogsaa aa ha soetfri lindeberg. for aa fa bukt med en oppblomstrende candida. :P

kan ogsaa nevne at jeg har laga ganskea mange ukes forslag med mat. maa proeve variere mest mulig.

har noen vaert borti det samme som jeg skal, har tips e.l.? men naar jeg kommer hjem skal jeg sette meg ned aa lese grundig her paa forumet som er om lindberg. er jo paa ferie naa. kan jo ikke sitte paa pc hele veien da

jepp jepp. takk for all hjelp.

Siljevanilje er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Beinhard ketolyse Svar med sitat