Sv: hva ha som tilbehør?
Opprinnelig lagt inn av Enid, her.
Hva med å bake grønnsaker i ovnen?
Ovnsbakte tomater er kjempegodt og saftig 
Noe annet jeg synes er godt er å ta ut stilken av en champignon og fylle "hullet" med fetaost, for så å bake den i ovnen. Det samme kan gjøres med halve paprika-båter.
Wow, det må jeg satan meg prøve!
En fin ting jeg kom over er å steke grønnsaker lett i smør, for så å surre dem i matfløte til fløten tykner. Og ha i salt og pepper.
Ting dette funker med ekstra hell er champignon, purre, løk, squash, brokkoli, asparges, paprika og spinat. Det blir som en stuing liksom. Om du lager ekstra mye av det, og vil ha en rett ut av det, så hell det over i en form, dryss litt revet ost over, og gratiner i ovnen på 200 grader i 20 min. Garantert suksess!
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|