Sv: Brød med kli?
Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.
BRØD
5 egg 4 karbo
2 dl seterrømme 3,2
2 dl vann
0,5 dl rapsolje
1 ss bakepulver
100 g linfrø 10,7
100 g solsikkekjerner 0
140 g kruskakli 9,27
40 g soyaprotein. 4
= 31,17 karbo på hele brødet.
Steikast på 175 grader på midterste rille i 50 min.
Har rigga meg til for å lage dette brødet, meeeen ser at antall karber på klien her stemmer IKKE overens med det som står på kruskaklipakka mi????
På den gule pakka mi står det at det er 20 gram karber pr 100 gram, så det vil jo si at antall klikarber blir ca 29 og ikke 9.27 som gitt i oppskrifta???
Trenger hjeeelp i full fart da jeg står midt i bakinga 
Brødet blir da på ca 50 karber og ikke ca 30 som jeg hadde gått utifra?
Brødet ble nyyyyydelig!!!!  
Men jeg brukte bare 0.5 dl vann.
Både konsistens og smak ligner på Ingers Rugbrød, snadder..
Smør og ei tykk skive Jarlsberg på toppen 
Antall karber med det som stod på klipakka ble som ca 46, og siden brødet veier 920 gram blir det jo bare 5 gram karber pr 100 gram og DET er ikke ille det 
Snadder med brødmat igjen 
|