Sv: Pesto
Hei, dette er jo dødsenkelt å lage selv om du har en stavmixer, og den blir mye bedre også!
Her er min oppskrift:
2 gode never fresk basilikum
1/4 dl finraspa parmesan (eller pasegran e.l)
1/2 dl olivenolje
3 spiseskjeer pinjekjerner
3 finhakkede fedd hvitløk
Putt først basilikum i miksebollen, og kjør på med staven til det er hakket, så putter du litt og litt av ingrediensene, og bytter på mellom dem inntil alt er i og finhakket. Stopp innimellom og skrap kantene så du får med alt.
Det er ofte sukker i dem du får i butikken. Denne synes jeg er bedre enn alle butikkversjoner jeg har smakt (og jeg her smakt de dyre).
Men det er dyre ingredienser som fort forringes, så man kan like godt lage pesto av alt, (med mindre man har bruk for dem i annen matlaging), og fryse det ned.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|