Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-07, 04:13   #46
Kristian
Seniormedlem
 
Kristian sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: M & R
Alder: 58
Innlegg: 1.443
Kristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt av

Sv: O`boy

Hvis ystemelken er for kald kjører vi på med steam i kappen på ystekaret. Da blir det ett hvitt belegg i ystekaret, og vi homogeniserer ikke melken. Så jeg tror ikke det har noe med homogenisering å gjøre. det hvite belegget er melkeprotein. Det kan være at pakistanerne pasteuriserer melken ved en høyere temperatur. Ellers så kan det ha noe med kurase. Tviler på at det er så mye NRF kyr i Pakistan...

Oppdaget for sent at tråden var dublisert så jeg foreslår at moderator bytter overskrift.

Kristian er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins og jeg dietten Svar med sitat