Vis enkelt innlegg
Gammel 13-02-07, 20:20   #80
nomma
Seniormedlem
 
nomma sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Hvor: Trøndelag
Alder: 53
Innlegg: 1.942
nomma er veldig godt liktnomma er veldig godt liktnomma er veldig godt liktnomma er veldig godt liktnomma er veldig godt liktnomma er veldig godt liktnomma er veldig godt liktnomma er veldig godt likt

Sv: O`boy - men mer om melk & sånn ...

Opprinnelig lagt inn av Kristian, her.

Så vidt meg bekjent er det ikke andre typer sukker i melk enn laktose. Så da skulle det være 2-3% karbohydrat i råmelk.
Kjelost? trodde kalvedans var det samme som råmelkspudding.

takk Kristian.. det var det jeg trodde.. kjelost - kalvedans- råmelkspudding er det samme.. og sabla godt også.. jeg koker melken i vannbad i ett par timer i stekovn. Siden jeg bruker råmelken fra 2.mål så får den en konsistens som karamellpudding.. spises med sukker og melk.. nå spiser jeg den med natreen og fløte.. mektig men godt..

__________________
Ho Nomma



"her we go again"
nomma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat