Tråd: Kviser
Vis enkelt innlegg
Gammel 13-02-07, 21:03   #9
Manina
Utforsker
 
Manina sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Akershus
Alder: 58
Innlegg: 4.561
Manina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastiskManina er bare helt fantastisk

Sv: Kviser

Til Frøya: Du skriver at du har brukt både Diane og Yasmin, så jeg går ut fra at du valgte disse merkene for at de er kjent for å virke mot kviser?

Etter at jeg kom hit, har jeg lest en del om PCO. Det er mye av dette jeg kjenner meg igjen i. Men det at Yasmin hjelper mot kviser mens man tar dem, er neppe skyld i at du får PCO etter at du slutter, slik jeg tolker det jeg leser. For jeg tror at det er den bakenforliggende årsaken til at vi får så mye kviser i utgangspunktet. Yasmin inneholder kvinnelige kjønnshormoner som folk med PCO har lite av, om jeg forstår det rett. Jeg fikk legen sist til å undersøke hormonene mine, men prøvene var selvfølgelig fine... Hah!

Manina er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo med naturlig mat Svar med sitat