Vis enkelt innlegg
Gammel 15-02-07, 17:19   #1
Enid
Seniormedlem
 
Enid sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Bergen
Alder: 49
Innlegg: 3.583
Enid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressursEnid er en virkelig god ressurs
Talking

Fiskesuppa miiiiii!

Dette ble rett og slett utroooolig godt!
Alle oppskriftene jeg fant var med hvetemel eller maisenna-jevning...
Jeg satte sammen en oppskrift basert på ulike oppskrifter jeg fant på nettet, og denne er altså uten hvetemel eller jevning.

Store posjoner til 2 personer:
Surret hakket vårløk, løk og stangselleri i en klatt smør (har ikke anelse om mengde grønnsaker, jeg tok det på gefühlen).
Tilsatte 2 fiskebuljong-terninger og ca 4 dl vann.
Kokte opp.
Tilsatte 1.5 dl matfløte. Kokte i ca fem minutter.
Hev oppi torskefilét (ca 300 g) i biter, og lot det trekke i ca ti minutter.
Kokte opp, tok gryta av platen.
Rørte sammen 2 dl lettrømme med to eggeplommer, og rørte det inn i suppa. Smakte til med salt og pepper.
Serverte.

Stor suksess!


Sist redigert av Enid : 15-02-07 kl 17:34.
Enid er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat