Vis enkelt innlegg
Gammel 18-02-07, 14:21   #4
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Kylling med innbakt ost

Hei.
Jeg fylte kyllingfilet med et par skiver spekeskinke, 4 skiver gulost og 1 ts pesto. Krydra kyllingen med grillkrydder, stekte den godt i panna på begge sider i godt med smør. Lot den ligge under lokk i panna og etterstekte den der. Laget jukseris og salat attåt.. NYDELIG!!!

Opprinnelig lagt inn av Hege_, her.

I går lagde jeg en kjempegod middag. Tok to kyllingfileter og bruna dem på alle sider i stekepanna. Tok dem av plata og skar dem langsetter, ikke helt gjennom. La inn biter av camembert med pepper (sånn rund "ostesmultring" med sort pepper oppå) og noen stilker med sitronmelisse. Stekte dem i oven på 190 grader i overkant av en halv time (filetene var ganske store). Det ble kjempedigg. Jeg syns sitronmelissen ble rart, syns liksom ikke det passet helt inn. Mannen min derimot syns det var kjemebra. Serverte dette med stekt sjampinjong/rød løk og brokkoli. Ble kjempegodt, anbefaler andre å prøve. Fint med tilbakemelding om hva dere syns.

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat